fbpx

En lille godnathistorie efter veloverstået jagtprøve?

Vores kursister er kreative når det kommer til at huske teorien. Denne historie blev tilsendt af vores kursist Sophie som bestod jagtprøven efter at have deltaget i vores intensiv forårs kursus.

Der var engang en bagermester Harepus, som have forvildet sig ud på fiskeri territoriet, hvor den jo kunne færdes trykt og sikkert uden fare for at blive skudt, i modsætning til fætter fasan og røde ræv.

Røde ræv var meget bange fordi den kunne skydes bagfra hvis altså afstanden forkortes, men ikke med ekspanderende projektil.

På sin vej møder den atlinganden Anders med sit mørkegrønne vingespejl og hvide fartstribe over og bag øjet. Den havde travlt, fordi den skulle til september gilde hos ringduen, som trygt kunne feste, men var lidt bekymret for piveanden Pibe og kragen Kurt, som var i fare her i september.

Rødben var derimod virkelig i feststemning, den havde jo intet at frygte hele året. Den kortnæbede gås Geo kiggede kort forbi på sin vej fra Svalbard, hvor den yngler. Det blev et vældig gilde, hvor der også blev taget hensyn til de andre brugere af skoven.

God nat og sov godt.

Kh Sophie