fbpx

Udtalelser

 • I dag bestod jeg jagtprøven i Hadsten og vil gerne i den forbindelse takke dig for et super godt kursus her i august måned. Så igen - tak for din vejledning og super måde at undervise på - håber vi ses i naturen en dag :) P.S. Anders fra holdet var også til prøven i dag - og bestod også. Mange jæger hilsener Christian Claydon-Smith

  Christian Claydon-Smith
  Christian Claydon-Smith

  Weekend Kursus

 • Vores kursister er kreative når det kommer til at huske teorien. Denne historie blev tilsendt af vores kursist Sophie som bestod jagtprøven efter at have deltaget i vores intensiv forårs kursus. Der var engang en bagermester Harepus, som have forvildet sig ud på fiskeri territoriet, hvor den jo kunne færdes trykt og sikkert uden fare for at blive skudt, i modsætning til fætter fasan og røde ræv. Røde ræv var meget bange fordi den kunne skydes bagfra hvis altså afstanden forkortes, men ikke med ekspanderende projektil. På sin vej møder den atlinganden Anders med sit mørkegrønne vingespejl og hvide fartstribe over og bag øjet. Den havde travlt, fordi den skulle til september gilde hos ringduen, som trygt kunne feste, men var lidt bekymret for piveanden Pibe og kragen Kurt, som var i fare her i september. Rødben var derimod virkelig i feststemning, den havde jo intet at frygte hele året. Den kortnæbede gås Geo kiggede kort forbi på sin vej fra Svalbard, hvor den yngler. Det blev et vældig gilde, hvor der også blev taget hensyn til de andre brugere af skoven. God nat og sov godt. Kh Sophie

  Sophie
  Sophie

  Weekend Kursus

 • Jeg skriver til dig, fordi jeg gerne vil informere dig om, at jeg bestod min jagtprøve her d. 1 maj. Jeg havde 40 rigtige (for første gang!) og 6 rigtige i afstandsbedømmelse. Jeg havde selvfølgelig ikke klaret det så godt uden en dygtig kursusleder, så jeg vil gerne takke dig personligt for nogen gode aftner til teori og på skydebanen. PS. Huskefiffet til sildemågen og karrysalat-ben faldt i god jord til jagtprøven? God vind fremover - Knæk og bræk Mvh Casper Johan Nilsson

  Casper Johan Nilsson
  Casper Johan Nilsson

  Weekend Kursus

 • Jeg bestod jagtprøven i dag :D

  Jeg havde en dum fejl på et sikkerhedsspørgsmål, og en fejl på at afstandsbedømme gråanden. Ellers gik resten rigtig fint.

  Mht. evaluering af dit kursus, har jeg været meget tilfreds! Det har været virkelig spændende og lærerigt, og derudover har jeg hygget mig super meget.

  Rigtig mange tak for denne gang! Jeg håber, vi ses på skydebanen snart, og jeg glæder mig rigtig meget til at deltage d. 3. :)

  Du får mine bedste anbefalinger herfra.

  Mange hilsner

  Katrine Randlev

  Katrine Randlev
  Katrine Randlev

  Weekend Kursus

 • Jeg har i dag bestået min jagtprøve, så det er en meget god dag :-) Jeg vil lige sige dig tusind tak for et super godt kursusforløb. Du har forstået at krydre undervisningen med historier, så svært stof er levet spiseligt. 

  Mvh

  Kirsten

  Kirsten
  Kirsten

  Jagttegn Kursus

 • Jeg vil gerne takke dig for et rigtig hyggeligt og super lærerigt kursus. 

  Jeg har bestået jagtprøven, og afventer halgskydeorøven, 

  Knæk og bræk fremover!  

  Med venlig hilsen

  Michael Petersen

  Michael Petersen
  Michael Petersen

  Weekend Kursus

 • Tak for et godt jagttegnskursus. Det har været både sjovt og lærerigt. Esben og jeg er i dag begge bestået ved Hadsten. 

  Med venlig hilsen

  Michael Nybo Mortensen

  Michael Nybo Mortensen
  Michael Nybo Mortensen

  Jagttegn Kursus

 • Jeg er fantastisk positiv over det meget intensive forløb som vi var igennem. Efter at have studeret lærebøgerne før kursus start, kunne jeg have frygtet at det ville være lidt "tørt" at skulle igennem, men her syntes jeg at du gjorde en meget positiv forskel. Dine lektioner var et rigtig fint mix af den teori, som man naturligvis skal igennem, og jagthistorier og små "fif" fra det virkelige jægerliv. Jeg må sige, at tiden fløj afsted - sjældent er 3 timers lektioner gået så hurtigt, og sjældent har jeg gået fra lange aften lektioner med mere energi og gå på mod, end da jeg kom. 

  Også weekenden på skydebanen var en positiv oplevelse. Super kompetent oplæg omkring teorien, og gode instruktører ved selve skydningerne.  

  Skulle jeg dumpe jagtprøven, så må jeg vist bebrejde mig selv - du har gjort det super godt! 

   Venlig hilsen

  Michael Lichtenberg Crone

  Michael Lichtenberg Crone
  Michael Lichtenberg Crone

  Weekend Kursus

 • Det har været en fornøjelse at have dig og John som undervisere!

  Til min store forbavselse var prøven overordentligt let, men set i retrospekt så afhænger det naturligvis i høj grad af undervisningen of det materiale undervisningen har været udført på baggrund af!

  Faktum er at du har været en kæmpe inspiration til hvad livet også kan bruges på:-)

  Det skal du have mange tak for!

  MVH

  Jacob Kirkegaard Jensen 

  Jacob Kirkegaard Jensen
  Jacob Kirkegaard Jensen

  Jagttegn Kursus

 • Tak for en godt, lærerigt og hyggeligt undervisningsforløb. Det har været utroligt spændende at deltage, og undervisningen har foregået, så selv det ”tørre” lovstof var til at holde ud. Vi har været vidt omkring stoffet, og mange af tingene formår du ,at binde op på en god historie eller en sjov anekdote, som er kraftigt medvirkede til, at det bliver på lystavlen. Om lørdagene på skydebanen har vi været i utrolige kompetente hænder vi nogle meget engagerede instruktører, som virkelig gerne vil hjælpe en.

  Overstående krydret med godt humør og en vilje til at hjælpe unge og nye jægere godt på vej, har været kraftigt medvirkede til at mit jagttegn kom i hus i første forsøg og med 40 ud af 40 rigtige.

  Jeg kan varmt anbefale Jagttegn Midtjylland til andre!

  Mange tak Tage!  Knæk & Bræk!

  Med venlig hilsen 

  Kent Armstrong

  Kent Armstrong
  Kent Armstrong

  Jagttegn Kursus

 • Jeg er lige kommet hjem fra jagtprøven i Pindstrup, og jeg bestod!!!!:-)

  Jeg vil bare sige tusind tak for grundig læring, god undervisning og gode råd. 

  Jeg er så stolt af at være kommet igennem, og det er takket være dig og dine gode folk på skydebanen. 

  God sommer. 

  Mange hilsner fra 

  Signe

  Signe
  Signe

  Jagttegn Kursus

 • Jeg vil endnu engang sige tak for et godt kursus og jeg må indrømme at jeg har svært ved at sætte en finger på hvad der kunne gøres bedre.

  Kurset har nemlig været over al forventning.

  PS. Jeg bestod jagtprøven i går med 39/40 i teorien, samt 6/6 i afstandsbedømmelsen som lovet.

  Vi ses på skydebanen! 

  Anders Haugaard Søndergaard
  Anders Haugaard Søndergaard

  Jagttegn Kursus

 • Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for en super god undervisning i forhold til både teori og praktik. Det har været en fornøjelse. Fagligt og socialt. Venlig hilsen Johnny

  Johnny Gudmar
  Johnny Gudmar

  Jagttegn Kursus

 • Jeg vil gerne sige tak for et godt og lærerigt kursus, og det er din fortjeneste at jeg bestod med kun to fejl Jeg har købt mig et haglgevær, og om 4 uger er vores lille jagthund klar til at flytte hjem til os, en labrador ( selvfølgelig ), endnu en gang tak, det kan jo være at vi ses derude engang, knæk og bræk. Venlig hilsen Ruben Axelsen

  Ruben Axelsen
  Ruben Axelsen

  Jagttegn Kursus

 • Jeg ville bare sige tak  for et godt jagttegnskursus. Jeg kommer til at opnå og dansk jagttegn og havde problemer med selve sproget også. Jeg har haft den største glæde af din undervisning måde og utrolig viden. Jeg var oppe til jagtprøven i 19.09 2016. Jeg bestod med 1 fejl i prøven og 0 i afstandsbedømmelsen. M.v.h Peter D Petrov fra 2016 efterår kursusholdet i Brabrand.

  Peter D Petrov
  Peter D Petrov

  Jagttegn Kursus

 • Hej Tage.

  Jeg har med stor glæde fulgt din undervisning på intensivkurset i efteråret 2016. Du gør undervisningen levende og spændende hver gang.

  Jeg har haft stor glæde af din måde at tackle det lidt tørre lov stof på. Du har en utrolig stor viden og du øser beredvilligt af den til os nybegyndere.

  Jeg vil anbefale, at ny jægere som skal til at starte, tilmelder sig dit kursus.

  Man er utrolig godt klædt på til prøven, jeg bestod med 40 rigtige ud af 40 spørgsmål.

  Mange tak for en særdeles god oplevelse, undervisning og praktik på skydebaner.

  Venlig hilsen

  Ivan Skødt Andersen

  Ivan Skødt Andersen
  Ivan Skødt Andersen

  Weekend Kursus

 • Mange tak for et rigtig godt kursus. Der var både en god stemning, og vi lærte en masse! Jeg bestod jagtprøven idag med 1 fejl - Så nu venter haglprøven! Jeg håber på at få lejlighed til at træne med jer på Norddjurs. Mange hilsner, Astrid

  Astrid Strunk
  Astrid Strunk

  Weekend Kursus

 • Jeg kan oplyse, at jeg idag har bestået jagtprøven.

  1000 tak for et fantastisk fint kursus. Jeg har allerede nu stor glæde af at kunne kende de forskellige dyr - og især fugle fra hinanden. Det har familien stor glæde af og det gør ture i naturen til meget bedre oplevelser.

  Nu glæder jeg mig til at få købt et haglgevær og så efterfølgende få taget haglprøven.

  Endnu engang - 1000 tak og god jagt

  Esben Vibe
  Esben Vibe

  Weekend Kursus

 • Tusinde tak for rigtig god og meget lærerig undervisning i teorilokalet og på skydebanen. Jeg er i dag bestået jagtprøven i mit første forsøg og det kan jeg i særdeleshed takke dig for. Du får min allerbedste anbefaling! Næste stop - haglprøven! Med venlig hilsen Søren

  Søren Risager
  Søren Risager

  Weekend Kursus

 • Tak for et rigtig godt kursus - vi kede af at vi desværre tog lidt glansen af din fine statistik! Vi kom begge til at dumme os i den praktiske prøve men jeg kan glæde dig med at vi tog os sammen og bestod med glans igår :-) Igen tak for et godt kursus - vi vil anbefale det til fremtidige jægere. Så venter bare haglskydeprøven - men det går vel også mvh Gudrun og Thorsteinn

  Gudrun og Thorsteinn
  Gudrun og Thorsteinn

  Weekend Kursus

 • Kære Tage. Tusind tak for et fantastisk jagtkursus! Det var alle pengene værd, og jeg har anbefalet dig til venner og familie. Mvh Niels Abild Jespersen

  Niels Abild Jespersen
  Niels Abild Jespersen

  Intensiv Jagttegnkursus forår 2015

 • Jeg har deltaget i Jagttegn Midtjyllands ordinære forløb, hvor Tage Madsen har været underviser gennem hele forløbet. Forløbet har været utrolig spændende og lærerigt. Tage har en positiv dialog-baseret og meget kompetent undervisning, hvor der er en god stemning på holdet. Tage har et stort engagement indenfor Jagt, og det smitter positivt af i undervisningen. Efter endt forløb er jeg ikke bare klædt på til at bestå jagtprøven, jeg er også blevet klædt på til at blive jæger. Jeg kan absolut give Tage og Jagttegn Midtjylland mine bedste anbefalinger, og jeg vil ikke tøve med at tage forløbet hos Tage hvis jeg skulle vælge igen. /René Ferrer Ruiz, gennemgået ordinært forløb januar til marts 2015.

  René Ferrer Ruiz
  René Ferrer Ruiz

  Ordinært kursus - Vinterholdet 2015

 • Hej Tage. Jeg ville bare sige tak og sende store roser for et godt jagttegnskursus, her igennem vinteren. Jeg var oppe til jagtprøven i dag(12.04) i Sønder Vissing. Jeg bestod med 1 fejl i prøven og 0 i afstandsbedømmelsen. Fortsæt som du/i gør nu, så skal i nok blive ved med at få glade kursister. M.v.h Rasmus Thorhauge-Bertelsen fra kursusholdet i Brabrand.

  Rasmus Thorhauge-Bertelsen
  Rasmus Thorhauge-Bertelsen

  Vinterholdet 2015

 • Hej igen Tage. Line og jeg kan berette, at vi begge bestod jagtprøven i dag, d. 15/4 2015. Line med 1 fejl, og jeg med 0 fejl i teorien. Vi vil sige mange tak for god undervisning, det har været super godt og interessant, både i Brabrand og på skydebanen :-) Venlig hilsen Line og Steffen

  Line og Steffen
  Line og Steffen

  Vinterholdet 2015

 • "Synes bare lige jeg ville melde tilbage og sige tak for en super undervisning denne vinter. Jagttegnet blev taget med 0 fejl, og en prøvesagkyndig, som mente, at I havde gjort et godt stykke arbejde. I går blev riffelprøven så også taget, og tirsdag skal jeg på min første jagt. Vil bare sige tak for en super skrap undervisning, som virkelig har klædt mig på til at komme ud i naturen. og lyst til at prøve det."

  Morten von Seelen
  Morten von Seelen

  Vinterholdet 2014/15

 • "Jeg vil endnu en gang takke dig for det fantastiske jagtkursus i vinter. Jeg var ikke klar over, at jagtteori kunne køres så spændende, som du gjorde det. Jeg er glad for at jeg valgte dig som min lærer. Jeg fik ret hurtigt ordnet våbentilladelserne, og var til riffelprøve d. 5. maj.I går var jeg så heldig at nedlægge min første buk. Knæk og bræk!"

   Jeppe Søe
  Jeppe Søe

  Vinterholdet 2014/15

 • Jeg vil gerne takke for utrolig god undervisning hos dig. Det har været en fornøjelse at komme hver tirsdag og nogle lørdage.

  Julie Thomsen
  Julie Thomsen

  Vinterholdet 2014/15